Like ons op Facebook!
Keuken & sanitair

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Ook daarvoor bent u op Woonboulevard Spijkenisse aan het juiste adres. In de showrooms van onze keuken- en badkamerspecialisten vindt u een groot aanbod aan uiteenlopende producten, designs en stijlen. Zo maakt u van de keuken en de badkamer ruimtes waar iedereen in huis graag wil zijn!
De keuken is in de loop der jaren één van de meest veelzijdige ruimtes in huis geworden. Werd er vroeger alleen in gekookt en afgewassen, vandaag de dag is de keuken een plek om bij elkaar te komen, gezellig samen te eten en met elkaar te praten. Daarnaast bieden moderne keukens enthousiaste thuiskoks de mogelijkheid om hun culinaire talenten volop de ruimte te geven. Bijvoorbeeld met apparatuur die tot voorheen alleen in professionele keukens te vinden was. Kortom: de keuken is waar je samen geniet van het goede leven.
 
Wie op zoek is naar een nieuwe keuken kan overrompeld worden door het enorme aanbod aan verschillende designs, kleuren en vormen. Een professionele keukenexpert kan u helpen bij het maken van keuzes die het beste passen bij uw wensen én de beschikbare ruimte. Veel is hierbij uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke smaak, maar als u nog geen idee heeft hoe uw keuken eruit moet zien, kunt u zich laten inspireren in de showrooms van de keukenspecialisten op de woonboulevard.
 
Een rustgevende badkamer
Even helemaal tot uzelf komen doet u in een prachtige, rustgevende badkamer. Wat is er immers lekkerder dan een lange werkdag af te sluiten met een heerlijk warm bubbelbad? Of de dag fris te beginnen met een duik onder de regendouche? Vandaag de dag is er heel veel mogelijk op het gebied van sanitair. Een privé-spa of sauna is helemaal niet zo onbereikbaar als u misschien denkt. De sanitairspecialisten op Woonboulevard Spijkenisse helpen u graag met al uw badkamerwensen.
 

Uw keuken- en sanitairspecialisten

Leen Bakker
Gamma
Kwantum
JYSK
Sani-Dump
KeukenConcurrent
Blokker & Tuin
Bruynzeel Keukens
Keuken Kampioen
Wooning

Leen Bakker

Gamma

Henders & Hazel

Prominent

Kwantum

JYSK

Pronto Wonen

Délifrance Exclusief

Auping Plaza Spijkenisse

Beter Bed

Klay Schuifdeurkasten

Baby-Dump

Sani-Dump

KeukenConcurrent

Roobol Woonwinkels

Blokker & Tuin

Bruynzeel Keukens

Swiss Sense

Keuken Kampioen

Lampidee

Wooning

LodgeLife

ROFRA Home

De Watertuin